Ponedjeljak, Siječanj 21, 2019
A- A A+

Search

Održana 16. sjednica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Brodsko-posavske županije

Dana 11. veljače 2016., u prostoru CTR – Razvojne agencije Brodsko-posavske županije d.o.o., održana je 16. sjednica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Brodsko-posavske županije.

Sjednica je održana sa svrhom usvajanja Strateškog operativnog plana Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Brodsko-posavske županije, za trogodišnje razdoblje 2016.-2019. Navedeni dokument je izrađen u sklopu provedbe projekta Suradnja za uspjeh 2, koji provodi CTR u suradnji s partnerima; Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Slavonski Brod i Brodsko-posavskom županijom. Projekt sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda. Strateški operativni plan Lokalnog partnerstva za zapošljavanje predstavlja jedan od ostvarenih rezultata projekta, a na sjednici je jednoglasno usvojen.

Članovi Partnerstva su na Sjednici informirani o projektu „Za nijansu bolji: Reorganizacija – Istraživanje i razvoj – Konkurentnost“ , koji provodi tvrtka Chromos Svjetlost d.o.o. iz Lužana. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u iznosu od 6.690.322,70 kn. Svrha navedenog projekta je povećanje razvojnog potencijala unaprijeđenjem materijalnih i kadrovskih kapaciteta Odjela za istraživanje i razvoj, reorganizacijom proizvodnog procesa i povećanjem kapaciteta proizvodnje.

Na Sjednici je je predstavljen i novi član Partnerstva, tvrtka Sitolor d.o.o., iz Slavonskog Broda.

Svrha Partnerstva je partnerstvo ključnih dionika u Brodsko-posavskoj županiji, usmjerenih na zajedničko planiranje i provedbu aktivnosti, koje doprinose razvoju ljudskih potencijala Brodsko-posavske županije te stvaranju pretpostavki za kreiranje projekata u skladu s potrebama tržišta rada. S obzirom na navedeno, pozivaju se svi zainteresirani dionici za uključenje u rad Partnerstva.

CTR – Razvojna agencija

CTR – Razvojna agencija Brodsko posavske županije

Posjetite službenu stranicu

Hrvatski zavod za zapošljavanje

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod

Posjetite službenu stranicu

Brodsko-posavska županija

Brodsko-posavska županija Upravni odjel za razvoj i EU integracije

Posjetite službenu stranicu